22 листопада в ректораті Ужгородського національного університету відбувся благодійний концерт до Дня Гідності та Свободи, а також аукціон. Студенти різних факультетів презентували свої таланти, а виручені кошти спрямували на потреби 128-ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.

Відкривав благодійний концерт проректор науково-педагогічної роботи Ігор Король, який наголосив на важливості подібних ініціатив. Співорганізували захід адміністрація УжНУ, студентська рада та профком студентів.

Студенти різних факультетів і спеціальностей продемонстрували свої таланти: від танців і співу – до вражаючих хімічних шоу.

Значну увагу глядачів привернув благодійний аукціон, на якому були такі лоти: гільзи 30мм, уламок ракети з петриківським розписом, шеврон з групою крові пораненого військового, сухпай ЗСУ, та тубус від снаряду.

Завершальним акордом стало вогняне шоу та рок-концерт від колективу «Gravity Religion» зі стоматологічного факультету.

Благодійний концерт та аукціон – це не лише культурні заходи, а насамперед важливі події для об’єднання ужнівців. Тут можна відчути атмосферу  університету, в якому студенти й викладачі гуртуються заради спільної мети.

Результат продажу квитків і лотів – 17 тисяч грн., які передадуть на потреби 128-ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.

Максиміліан Бабинець, Нікіта Могілка, студенти 1 курсу кафедри журналістики

Фото авторів та Анастасії Лабик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *