16 листопада проходитиме лекція-подкаст “Руйнуємо бар’єри: молодь проти обмежень”. Її мета – розказати про коректну термінологію у спілкуванні з маломобільними групами, а також сформувати актив молоді, який допоможе зробити місто більш інклюзивним. Крім того, організатори ставлять перед собою глобальне завдання – створити умови для формування інклюзивного суспільства, яке було б лояльним до кожного.

Подія відбудеться у форматі живої лекції-подкасту за участі успішних людей з інвалідністю.

Серед запрошених гостей – Марина Сташина-Неймет, регіональна координаторка проєкту «Підтримка ВПО в Україні» у Закарпатській області, фахівчиня з регіонального розвитку в м. Ужгород програми “Мріємо та діємо”, громадська активістка.

А також Сергій Летучий, ментор програми UPSHIFT, співак, авторвиконавець, громадський діяч.

Психологиня-лекторка подкасту – Марта Михайлець, фахівчиня з психологічного здоров’я, тренерка, керівниця ужгородського осередку психолого-ресурсного і культурно-освітнього простору БО “Дерево мого життя”.

Модеруватиме зустріч Олена Біланіна, голова Ужгородської молодіжної ради, ведуча авторської програми “Молодіжна політика в дії” на інтернетрадіо “Єден”, членкиня Молодіжної ради при Закарпатській ОДА/ОВА, амбасадорка Фонду родини Богдана Гаврилишина в Закарпатті.

Локація: Ужгородський національний університет, вул. Університетська, 14, кабінет 429.

Час: 14:30.

Запрошуємо до участі журналістів, громадських активістів, молодь і всіх охочих, кому важлива тема інклюзії в Україні.

Організатори: команда “Rules Makers”, Балко Яна, Коваль Софія, Андрусик Вероніка, ментор Летучий Сергій.

Ця публікація була створена у межах програми UPSHIFT за підтримки ЮНІСЕФ та уряду Норвегії. Її зміст є відповідальністю учасників програми UPSHIFT та необов’язково відображає позицію ЮНІСЕФ та уряду Норвегії.

Участь у заході за реєстрацією: https://forms.gle/oVa39trze2GZmKSJ8

Сторінка проєкту в інстаграмі

У разі питань щодо своєї участі, уточнень або додаткових пропозицій, будь ласка, пишіть команді організаторів: Балко Яна ([email protected])

Коваль Софія ([email protected])

Андрусик Вероніка ([email protected])

 

Фото з сайту Unsplash

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *