31 жовтня на кафедрі журналістики відбулися «Медіавечорниці» – вечір талантів, на якому студенти презентували себе, знайомилися ближче й гарно проводили час.

Оскільки захід тривав напередодні Геловіну, атмосфера в аудиторії була «жахливо-красива»: приміщення декорували, а студенти одягнули святкові костюми й «виганяли» нечисть з України.

Ведучими були студенти-магістранти Артур Логойда та Єлизавета Адженілок. Організували подію представники різних курсів за підтримки доценки кафедри Наталії Толочко.

Розпочали «Медіавечорниці» першокурсники своїм запальним танцем, який задав настрій вечору. Після чого Михайло Коштура розповів легенду про філологічний факультет. Затим медійники презентували гумористичні й моторошні відео та драйвові танці. Найбільше вразили студенти першого курсу, які показали загалом 6 номерів, зокрема три танці, мініатюру за мотивами серіалу «Венздей», патріотичну пісню, вірш.

Також студенти різних курсів співали пісні, декламували пронизливі до глибини душі вірші.

Другокурсники Максим Галашко та Анастасія Джупіна залучали публіку до співу: під час їхнього номеру «Шазам» глядачі відгадували пісні, мелодії яких звучали на гітарі. Найбільше композицій відгадали Ольга Коровська та Софія Батечко, за що отримали солодкий приз.

В кінці вечору відбулося нагородження в трьох номінаціях. Перемогу за найкращий костюм аудиторія присудила одразу чотирьом конкурсанткам: Вероніці Межуєвій, Валерї Мельник, Анастасії Стегайло та Віталіні Павленко.

В конкурсі на кращий грим перемогу здобули Валерія Малента та Олександра Борбуцька, остання з яких була візажисткою не тільки для себе, але й для друзів.

Приз за найкращий номер одноголосно віддали першому курсу, оскільки вони підготували найбільше дуже цікавих та різноманітних виступів.

Протягом вечору учасники неодноразово дякували захисникам за можливість проведення «Медіавечорниць» і наголошували на важливості донатів, постійній підтримці ЗСУ.

Ольга Коровська та Ольга Шанта, студентки 1-го курсу спец. «Реклама та зв’язки з громадськістю»

 

Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *