Гелловін – наймістичніший день у році. За легендами, саме 31 жовтня, напередодні Дня всіх святих, у наш світ приходить нечиста сила. Студенти відділення журналістики вирішили разом відзначити цю подію, вигнати «нечисть» з України й просто весело провести час.

Захід назвали «Медіавечорницями», адже це була неформальна зустріч, де медійники всіх курсів могли презентувати свої таланти, перезнайомитися та поспілкуватися з викладачами. Організували зібрання студенти 4-го курсу спеціалізації «Реклама та зв’язки з громадськістю» й викладачка кафедри журналістики Наталія Толочко. Ведучими вечора були Артур Логойда та Єлизавета Адженілок.


Наша молодь дуже талановита і вкотре довела це. На гостей свята чекало чимало різноманітних номерів. Зокрема, було кілька вокальних виступів першокурсників: спочатку вони представили колективну пісню; кілька разів з музичними композиціями виходили Максим Галашко та Анастасія Джупіна, яка пізніше виступала також із Юлею Філіп. Пізніше третьокурсниця Сніжана Безкровна презентувала дуже зворушливу композицію про Херсон, який наразі під окупацією ворога.

Студенти 4-го курсу теж вражали талантами. Артур Логойда та Ольга Барановська виступили зі стендапами, Микита Педченко прочитав 3 історії, які були «страшно смішними», а Катерина Мешко задекламувала пронизливий авторський вірш про кохання під час війни. Також із власною поезією виступила другокурсниця Рената Яцко. Її одногрупник Максим Пушкар вирішив улаштувати інтерактив з аудиторією й прочитав власне страхітливе оповідання. Завдання слухачів полягало в тому, щоб самостійно придумати кінцівку. А дівчата з його курсу розіграли цікаву театральну п’єсу.

Серед виступів були й інші таланти. Наприклад, Катерина Іса́ченко, студентка 1-го року навчання, розповіла про своє хобі – катання на велосипеді – й показала презентацію мальовничих місць рідної Чернігівщини. Дивовижно, що Катя долає великі відстані й зовсім не втомлюється. Її одногрупниця Софія Батечко самостійно зняла відео про свою першу осінь в Ужгороді. Вразила всіх студентка ІІ курсу Рушана Гасанова: дівчина підготувала запальний танець, від якого аудиторія була в захваті.

Четвертокурсник Георгій Шіман не зміг бути присутнім на вечорі, оскільки наразі перебуває за кордоном. Проте він підготував 2 відео, якими почався та завершився вечір. Перше було жартівливо-містичним, а в другому хлопець порадив медійникам не втрачати можливості таких зустрічей та насолоджуватися студентським життям.

Після медіавечорниць на студентів чекав невеликий бенкет, під час якого вони мали можливість поспілкуватися між собою та з викладачами.

Анастасія Лабик, студентка 4 курсу кафедри журналістики

Фото Михайла Коштури

Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *