Пропонуємо вам другий випуск радіопрограми «Етно FM», над якими працювали другокурсниці відділення журналістики. Радіопрограму створили в межах дисциплін «Теорія  методика журналістської  творчості (радіо)» і «Медіа нацменшин». Кореспонденти поспілкувалися з творчими особистостями і розповідають чимало цікавого з життя етноспільнот.

Ця програма, як і попередня, складається з 5 рубрик. Розпочинається з добірки новин. Фестиваль «Під цвітом сакури», виставка «Intro», вечір джазової класики та бізнес-майстерня співпраці з Німеччиною, – новини про ці події підготувала Олександра Костьо.

У блоці «Етнокод» Ірина Неменуща розмірковує, чи етично виправдано називати угорців мадярами, а ромів – циганами.

Журналістка та письменниця Юлія Медюх стала гостею рубрики «Корифеї» Тетяни Лесюк.

Про фестиваль «Сакура-фест» який щороку відбувається в Ужгороді наприкінці квітня, розповідає Тетяна Проданець у рубриці «Закарпатський фест».

Розділ «Зі спогадів», ведучою якої є Ніколетта Цап, повідомляє про чеську лекторку філологічного факультету УжНУ Петру Зламану.

У рубриці «Лекордан блю» Олександра  Костьо і Тетяна Лесюк бесідують про кухню нацменшин. Цього разу дівчата діляться рецептом угорського козунака.

Приємного прослуховування!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *