Підгрупа студентів другого курсу, які працюють над власними радіопроектами  у розрізі дисциплін «Теорія і методика журналістської творчості (радіо)» і «Медіа нацменшин», підготувала випуск програми «Етно FM». Основна ідея творчого доробку – сприяти толерантності та ознайомити слухачів із культурою етносів, які проживають на Закарпатті.

Програма складається з п’яти рубрик. Перша з них – «Етнокод»: тут ведуча Ірина Неменуща пояснює, чому важливо підтримувати представників етноспільнот і допомагати їм.

Про міжнародний фестиваль «Пасхальні зустрічі» розповідає Тетяна Проданець у рубриці «Закарпатський фест», а також пропонує бліц-інтерв’ю з гітаристом, учасником заходу Михайлом Вагулою.

Голова Товариства вірменської культури «Арарат» Карен Енокян став гостем рубрики Ніколетти Цап «Зі спогадів».

Рубрика «Корифеї», ведучою якої є Тетяна Лесюк, розповідає про талановитих людей Закарпаття. Героєм першого випуску став ромський письменник Микола Бурмек-Дюрі.

У рубриці «Лекордан блю» Олександра Костьо та Тетяна Лесюк бесідують про кухню нацменшин та діляться рецептами смачних страв. На цей раз ромських. Тож готуйте блокноти і ручки та уважно слухайте випуск, оскільки почуєте багато корисної інформації.

Головне фото з сайту es.pngtree.com 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *